Vols saber quin número ets?

1. Quin dia vas néixer?

Agafa la teva data de neixament (Exemple: 25 / 11 / 1985)

 

2. La suma et dóna el teu número:

Prenent com a exemple la data 25 / 11 / 1985:
Día: 25 > 2 + 5 = 7
Mes: 11 > 1 + 1 = 2
Any: 1895 > 1 + 8 + 9 + 5 = 23
Total: 7 + 2 + 23 = 32
Agafem el total i sumem els números individualment:
32 > 3 + 2 = 5

3. Si ets un…

Signe de la creativitat, independència, originalitat, sentit del jo i autosuficiència. Naturalesa individualista i agressiva. Iniciadors d’accions, esperit pioner, coratge, extraordinària voluntat i determinació.

És símbol del lideratge, aquells amb capacitats i habilitats per al comandament. Ambiciosos i disposats a assumir riscos per arribar al cim. Cridats a destacar en el treball i els negocis. A vegades són excessivament ferms o agressius, dominadors, impulsius, egocèntrics, presumptuosos i obstinats. Tot i que de naturalesa són afectuosos i amables, els costa mostrar els seus sentiments, i en aquest punt introvertits i bastant reservats.

Signe de l’empatia, cooperació, adaptabilitat, consideració cap als altres, supersensibilitat cap a les necessitats dels altres. Símbol de l’equilibri, la unió i la receptivitat.

És bon soci, company o parella; també fa un magnífic paper com a àrbitre o mediador: És modest, sincer, influenciable espiritualment i bon diplomàtic. Es el número dels artistes i persones amb sensibilitat i tendències romántiques. En el treball són bons companys i pacients, tenen bones idees per treballar en equip i no són proclius a portar ells mateixos la iniciativa o acaparar el protagonisme.

A la banda negativa són tímids, poden “ofegar” en els detalls, generar algunes pors i caure en depressió. Si troben la parella adequada poden viure i fer viure una gran història d’amor romàntic durant molts anys.

Auto-expressiu en moltes vessants i amb capacitat comunicativa; És el signe de l’expressió artística, sociabilitat, simpatia, superficialitat i esperit malgastador. Símbol de la comunicació, la interacció i la neutralitat. Incansable optimisme, felicitat i del gaudir de la vida. Poden ser amants divertits.

A vegades està associat a la inspiració i a la intel·ligència imaginativa amb capacitats especials. Són també persones amb sentit de l’humor i capaços d’identificar i generar les idees més importants que poden arribar a ser claus en les esferes del pensament, les institucions o les empreses.

A la banda negativa són proclius a la dispersió dels seus esforços, l’exageració, als projectes inacabats, a la manca de direcció

Fort sentit de l’ordre i els valors. És el signe de lo pràctic, la lleialtat, la rigidesa i la repressió. També és símbol de la creació, de la lluita contra els límits, de la mentalitat científica, l’atenció al detall, capaç d’assolir fites importants i amb enginy per a l’organització. Fines habilitats administratives.

Aquells cridats a tenir i dins del respecte a la llei l’ordre i la justícia en general. La seva actuació a la legalitat els proporciona autoritat personal, el compliment de les seves obligacions i l’assoliment d’èxits i llocs de responsabilitat en les més altes esferes de la societat. A la banda negativa: manca d’imaginació, atrapat pel detall, tossut i d’opinions fixes, discutidor, lent a l’hora d’actuar, massa seriós i de vegades confús.

Signe de l’acció i la inquietud. És el símbol de la llibertat, l’adaptabilitat, l’esperit viatger i aventurer, però també de la inconsistència i de l’abús dels sentits. Expansiu i sociable, de noves i visionàries idees; de pensaments ràpids, polifacètic, curiós i explorador; enginyós a l’hora d’utilitzar la llibertat de forma constructiva.

També és el nombre de la fortuna, la màgia i l’aventura. Són persones que els atrau lo desconegut, estrany i misteriós.

A la banda negativa, massa inquietud, de vegades descontent i insatisfet, de temperament tens, sol prendre moltes decisions precipitades, impacient i amb manca d’aplicació als temes.

Signe de l’amor, la responsabilitat, la comprensió, però també de persones no pertinents i geloses. És un número associat a la honestedat i fidelitat.

Tenen de positiu el seu fort sentit de la responsabilitat, l’artístic,  són equilibrats i comprensius amb els altres, humanitaris, generosos, amants de la llar i dels assumptes domèstics i presten ajuda a altres.

Són persones de fiar, serioses, formals i amb sentit de l’honradesa. També són de tracte amable amb els altres.

A la banda negativa, obstinats i tossuts, dominants de la família i els amics, tafaners, egocèntrics i susceptibles de l’adulació.

Signe del pensament, l’espiritualitat, la consciència, l’anàlisi psíquic i la saviesa.

El nombre de l’intel·lecte, l’idealisme i la repressió. Són persones amants de la lectura, l’estudi i les ànsies per aprendre. Tendents a projectar la seva vida en una esfera d’idealisme i activitat intel·lectual. Habilitats per a l’anàlisi, la investigació i la intel·ligent recerca del coneixement; mentalitat científica i amb capacitat d’inventiva; estudiosos, meditadors; de personalitat encantadora; amants de la solitud i de la pau; perfeccionistes.

A la banda negativa: motius ocults; molt reservat, els encanta argumentar amb silencis o sarcasmes; tendència a l’aïllament, a posicions inflexibles, els irriten les distraccions.

Signe del poder, l’habilitat executiva, la gestió, el poder material i una tendència al sacrifici però també a no tenir escrúpols. Habilitats polítiques, expert en manejar el poder i l’autoritat, treballen per causes i per aconseguir el reconeixement, capacitat de decisió i comandament. Simbolitza la autosuficiència, l’èxit material i la fermesa de plantejaments. Són autoexigents, ambiciosos i hàbils per aconseguir èxits materials com ara negocis, empreses, guanys de tota mena.

A la banda negativa: són workaholic, excessivament ambiciosos, no tenen instints humanitaris, poden gestionar malament els diners, reprimir subordinats, impacientar-se amb la gent en general. Tendència a l’estrès i al materialisme.

Signe del geni artístic, sentit humanitari, tendència al romanç i al emotivament sentimental. Animadament amistosos i simpàtics, desinteressats, interessats a fer de bona gana i bé la seva feina. Talent artístic i per a l’escriptura.

El nombre de la persistència, generositat i capacitat d’empenta.

Té tendència a perdonar els errors dels altres. Capaços per iniciar alguns projectes i treballar amb persistència fins a la seva culminació.

A la banda negativa: Autoadulació, interessos dispersos, possessius, descuidats amb les finances, necessiten acaparar l’atenció.

informació obtinguda de  http://numerologia.euroresidentes.es

Ara, si vols, pots anar païnt com ets mentre mires les nostres feines!

thumbnail_llumsmedia

Creació de marca

Llums Media

abacus_Thumb

Diseño de Iconografía

Abacus Cooperativa

Brico_Thumb

Creación de marca

Brico Arreglos

catcatifa_thumb

La Catcatifa

dreiBlau Shop

thumb_aspy_navidad

Felicitació Nadal ASPY Prevenció

ASPY

talonari_thumb

TALONARI 2015 L’ILLA

L'illa

2015_cal_1

Calendari 2015

dreiBlau

aspy_thumb

Nova denominació i creació de marca

ASPY

ASPY_video

Presentació ASPY Prevenció

ASPY

thumb_prev_integral

La Prevenció Integral

ASPY

camisetas_thumb

Creació de marca

Camisetas&Co

to_thumb

Campanya Full Service

Trans Ocean

barber_thumb

Creació de marca

Enric Barber

BCN_logo

Creació de marca

BCN Moments

BCN_web

Pàgina web

BCNMoments

abacus_Thumb

Iconografia

Abacus Cooperativa

CSJ

Creació de marca

Clínica Sant Jordi

thumb_treasures

Pàgina web

Treasures of Catalunya

korner

Creació de marca

Korner Entertainment

TO_web

Pàgina web

TransOcean

ipagsa

Creació de marca

Ipagsa

EDV_video

Presentació Comercial Internacional

EDV packaging

richi_thumb

Creació de marca

Richi Chilhood Cancer Foundation

vieta_one

Creació de marca

Vieta

eada_thumb

Campanya 2013-2014

EADA

amics_arts

Els amics de les arts @Berlin

Institut Ramon Llull

stjordi

Sant Jordi @Berlin

Institut Ramon Llull

Brico_Thumb

Creació de marca

Brico Arreglos