Vols saber quin número ets?

1. Quin dia vas néixer?

Agafa la teva data de neixament (Exemple: 25 / 11 / 1985)

 

2. La suma et dóna el teu número:

Prenent com a exemple la data 25 / 11 / 1985:
Día: 25 > 2 + 5 = 7
Mes: 11 > 1 + 1 = 2
Any: 1895 > 1 + 8 + 9 + 5 = 23
Total: 7 + 2 + 23 = 32
Agafem el total i sumem els números individualment:
32 > 3 + 2 = 5

3. Si ets un…

Signe de la creativitat, independència, originalitat, sentit del jo i autosuficiència. Naturalesa individualista i agressiva. Iniciadors d’accions, esperit pioner, coratge, extraordinària voluntat i determinació.

És símbol del lideratge, aquells amb capacitats i habilitats per al comandament. Ambiciosos i disposats a assumir riscos per arribar al cim. Cridats a destacar en el treball i els negocis. A vegades són excessivament ferms o agressius, dominadors, impulsius, egocèntrics, presumptuosos i obstinats. Tot i que de naturalesa són afectuosos i amables, els costa mostrar els seus sentiments, i en aquest punt introvertits i bastant reservats.

Signe de l’empatia, cooperació, adaptabilitat, consideració cap als altres, supersensibilitat cap a les necessitats dels altres. Símbol de l’equilibri, la unió i la receptivitat.

És bon soci, company o parella; també fa un magnífic paper com a àrbitre o mediador: És modest, sincer, influenciable espiritualment i bon diplomàtic. Es el número dels artistes i persones amb sensibilitat i tendències romántiques. En el treball són bons companys i pacients, tenen bones idees per treballar en equip i no són proclius a portar ells mateixos la iniciativa o acaparar el protagonisme.

A la banda negativa són tímids, poden “ofegar” en els detalls, generar algunes pors i caure en depressió. Si troben la parella adequada poden viure i fer viure una gran història d’amor romàntic durant molts anys.

Auto-expressiu en moltes vessants i amb capacitat comunicativa; És el signe de l’expressió artística, sociabilitat, simpatia, superficialitat i esperit malgastador. Símbol de la comunicació, la interacció i la neutralitat. Incansable optimisme, felicitat i del gaudir de la vida. Poden ser amants divertits.

A vegades està associat a la inspiració i a la intel·ligència imaginativa amb capacitats especials. Són també persones amb sentit de l’humor i capaços d’identificar i generar les idees més importants que poden arribar a ser claus en les esferes del pensament, les institucions o les empreses.

A la banda negativa són proclius a la dispersió dels seus esforços, l’exageració, als projectes inacabats, a la manca de direcció

Fort sentit de l’ordre i els valors. És el signe de lo pràctic, la lleialtat, la rigidesa i la repressió. També és símbol de la creació, de la lluita contra els límits, de la mentalitat científica, l’atenció al detall, capaç d’assolir fites importants i amb enginy per a l’organització. Fines habilitats administratives.

Aquells cridats a tenir i dins del respecte a la llei l’ordre i la justícia en general. La seva actuació a la legalitat els proporciona autoritat personal, el compliment de les seves obligacions i l’assoliment d’èxits i llocs de responsabilitat en les més altes esferes de la societat. A la banda negativa: manca d’imaginació, atrapat pel detall, tossut i d’opinions fixes, discutidor, lent a l’hora d’actuar, massa seriós i de vegades confús.

Signe de l’acció i la inquietud. És el símbol de la llibertat, l’adaptabilitat, l’esperit viatger i aventurer, però també de la inconsistència i de l’abús dels sentits. Expansiu i sociable, de noves i visionàries idees; de pensaments ràpids, polifacètic, curiós i explorador; enginyós a l’hora d’utilitzar la llibertat de forma constructiva.

També és el nombre de la fortuna, la màgia i l’aventura. Són persones que els atrau lo desconegut, estrany i misteriós.

A la banda negativa, massa inquietud, de vegades descontent i insatisfet, de temperament tens, sol prendre moltes decisions precipitades, impacient i amb manca d’aplicació als temes.

Signe de l’amor, la responsabilitat, la comprensió, però també de persones no pertinents i geloses. És un número associat a la honestedat i fidelitat.

Tenen de positiu el seu fort sentit de la responsabilitat, l’artístic,  són equilibrats i comprensius amb els altres, humanitaris, generosos, amants de la llar i dels assumptes domèstics i presten ajuda a altres.

Són persones de fiar, serioses, formals i amb sentit de l’honradesa. També són de tracte amable amb els altres.

A la banda negativa, obstinats i tossuts, dominants de la família i els amics, tafaners, egocèntrics i susceptibles de l’adulació.

Signe del pensament, l’espiritualitat, la consciència, l’anàlisi psíquic i la saviesa.

El nombre de l’intel·lecte, l’idealisme i la repressió. Són persones amants de la lectura, l’estudi i les ànsies per aprendre. Tendents a projectar la seva vida en una esfera d’idealisme i activitat intel·lectual. Habilitats per a l’anàlisi, la investigació i la intel·ligent recerca del coneixement; mentalitat científica i amb capacitat d’inventiva; estudiosos, meditadors; de personalitat encantadora; amants de la solitud i de la pau; perfeccionistes.

A la banda negativa: motius ocults; molt reservat, els encanta argumentar amb silencis o sarcasmes; tendència a l’aïllament, a posicions inflexibles, els irriten les distraccions.

Signe del poder, l’habilitat executiva, la gestió, el poder material i una tendència al sacrifici però també a no tenir escrúpols. Habilitats polítiques, expert en manejar el poder i l’autoritat, treballen per causes i per aconseguir el reconeixement, capacitat de decisió i comandament. Simbolitza la autosuficiència, l’èxit material i la fermesa de plantejaments. Són autoexigents, ambiciosos i hàbils per aconseguir èxits materials com ara negocis, empreses, guanys de tota mena.

A la banda negativa: són workaholic, excessivament ambiciosos, no tenen instints humanitaris, poden gestionar malament els diners, reprimir subordinats, impacientar-se amb la gent en general. Tendència a l’estrès i al materialisme.

Signe del geni artístic, sentit humanitari, tendència al romanç i al emotivament sentimental. Animadament amistosos i simpàtics, desinteressats, interessats a fer de bona gana i bé la seva feina. Talent artístic i per a l’escriptura.

El nombre de la persistència, generositat i capacitat d’empenta.

Té tendència a perdonar els errors dels altres. Capaços per iniciar alguns projectes i treballar amb persistència fins a la seva culminació.

A la banda negativa: Autoadulació, interessos dispersos, possessius, descuidats amb les finances, necessiten acaparar l’atenció.

informació obtinguda de  http://numerologia.euroresidentes.es

Ara, si vols, pots anar païnt com ets mentre mires les nostres feines!

Creació de marca

Llums Media

Diseño de Iconografía

Abacus Cooperativa

Creación de marca

Brico Arreglos

Felicitació Nadal ASPY Prevenció

ASPY

TALONARI 2015 L’ILLA

L'illa

Calendari 2015

dreiBlau

Nova denominació i creació de marca

ASPY

Presentació ASPY Prevenció

ASPY

La Prevenció Integral

ASPY

Creació de marca

Camisetas&Co

Campanya Full Service

Trans Ocean

Creació de marca

Enric Barber

Creació de marca

BCN Moments

Pàgina web

BCNMoments

Iconografia

Abacus Cooperativa

Creació de marca

Clínica Sant Jordi

Pàgina web

Treasures of Catalunya

Creació de marca

Korner Entertainment

Pàgina web

TransOcean

Creació de marca

Ipagsa

Presentació Comercial Internacional

EDV packaging

Creació de marca

Richi Chilhood Cancer Foundation

Creació de marca

Vieta

Campanya 2013-2014

EADA

Els amics de les arts @Berlin

Institut Ramon Llull

Sant Jordi @Berlin

Institut Ramon Llull

Creació de marca

Brico Arreglos