Sempre ens ha agradat fer el número...

Potser la teva facilitat pels idiomes et permet saber que "Drei" significa tres; però potser et preguntes: per què el tres?. Molt fàcil, perquè 7 + 5 + 3 + 6 = 21; i 2 + 1 = 3. Si encara no ho entens, més avall podràs saber el perquè i fins i tot el número que ets.

Gabi Freudenthal

El 3

El tres és el número de l'expressió artística, sociabilitat, simpatia, superficialitat i esperit malgastador... Símbol de la comunicació, la interacció i la neutralitat. Incansable optimisme, felicitat i del gaudir de la vida.
Poden ser amants divertits. Són també persones amb sentit de l'humor. Una de dues: o hem fet malament el càlcul i Gabi no és un 3... o qui ha escrit això és un molt bon amic seu.
En qualsevol cas, hem de reconèixer que per a ell, no existeix la paraula impossible; i si cal fer alguna cosa, trobarà la manera de fer-ho.

Albert Saludes

El 5

El cinc és el número de l'acció i la inquietud. És el símbol de la llibertat, l'adaptabilitat, l'esperit viatger i aventurer. De pensaments ràpids, polifacètic, curiós i explorador; enginyós a l'hora d'utilitzar la llibertat de forma constructiva. També és el número de la fortuna, la màgia i l'aventura. Els atrau lo desconegut, lo extrany, lo misteriós. Tot el que vulgueu, però... i la seva afició per parlar de l'alimentació, la temperatura, l'aigua de mar, l'alcalinitat...? ( si algun dia et creues amb ell, no li diguis que et trobes malament... dissimula! ) definitivament, el 5 és un número extrany, extrany...

Raul Navarro

El 6

El 6 és el número de l'amor, la responsabilitat i la comprensió. És un número associat a l'honestedat i la fidelitat. Tenen un fort sentit de la responsabilitat, artístics, equilibrats, comprensius amb els altres, humanitaris, generosos, amants de la llar i dels assumptes domèstics, presten ajuda als altres. Són persones de fiar, serioses, formals i honrades. Total, que esteu davant tot un diplomàtic... però la veritat és que va a la seva ``puta bola``. A ell, només li interessen les sèries i descobrir coses a la xarxa... segur que és honrat i amable gràcies a un tutorial que va trobar per aquí...

Josep Mª Picola

El 7

El set és el número del pensament, l'espiritualitat, la consciència i la saviesa. És el número de l'intel·lecte i l'idealisme. Són persones amants de la lectura, l'estudi i les ànsies per aprendre. De personalitat encantadora; amants de la solitud i de la pau; perfeccionistes.
Si, si... ``totalmente de acuerdo José Maria``... però no se us acudeixi mai deixar-los un aparell tecnològic a un 7... perquè per art de màgia són capaços de ``fondre`` un ordinador, un mòbil i un ipad de cop. Això sí, dominen el futbol i la política i, si s'escau, pregunteu-li quin sant és avui... segur que ho sap!